Ceafa de porc la teflon

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Apr 2010 | 5148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg ceafa de porc
  • - 75 ml vin alb
  • - sare, piper
  • - boia
  • - cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la teflon:

Se taie felii subtiri ceafa de porc, se spala si se bate putin cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare, piper boia, cimbru si se stropeste cu putin vin. Se lasa 1-2 ore la macerat. Inainte de a o pune in tigaie carnea se usuca cu un servet de bucatarie. Se pune in tigaia de teflon incalzita in prealabil si cand este gata rumenita pe o parte se intoarce pe cealalta parte. Cand este bine rumenita pe ambele parti se scoate pe o farfurie si se serveste cu diferite garnituri. Eu de data asta am avut garnitura de orez si varza de Bruxelles.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la teflon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (9)

nadina73 1

20.04.2010, 17:33

arta foarte bine su cu varza de bruxel

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 19:10

Tot ceafa este mai gustoasa..... Ai 5 furculite de la mine Medi.Felicitari.

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 21:00

multumesc,carmen!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin