Ceafa marinata in bere

de ralu_ca in Porc, 10 Noi 2013 | 10054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii ceafa porc
  • mustar clasic
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper
  • condimente gratar
  • decor:patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa marinata in bere:

Pregatim bucatile de carne si le crestam cu un cutit, ungem apoi feliile de ceafa pe ambele parti cu mustar din abundenta.

Le-am asezat intr-o tava una langa cealalta si turnam deasupra bere cat sa acopere bucatile de carne. Le-am lasat la temperatura camerei peste noapte. A doua zi le-am scos din bere, le-am lasam la scurs si le-am condimentam si cu sare si piper. Le-am prajit pe gratar de aragaz sau la tava de teflon fara grasime.

Am servit cu cartofi pai, mujdei de usturoi si smantana .

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa marinata in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel” pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu cartofi natur