Chapati (Lipii indiene)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2016 | 3138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame faina integrala, plus putin extra pentru framantat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chapati (Lipii indiene):

Se amesteca faina cu putina sare, intr-un bol. Se adauga 150 ml de apa in centru si se amesteca cu mainile pana se obtine un aluat. Se framanta pana devine omogen. 

Se imparte in 12 bucati, iar fiecare se modeleaza intr-o bila. 

Se ruleaza cu ajutorul unui sucitor, pe o suprafata presarata cu faina, in discuri subtiri. 

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se gatesc chapati pe rand, cate un minut pe fiecare parte. La final, se aseaza una cate una, direct pe flacara, pentru cateva secunde. 

Delicioase cu curry sau umplute cu omleta si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chapati (Lipii indiene)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Ligia Bxl 1

26.04.2016, 14:53

Rocsi 1

26.04.2016, 21:10

Imi plac!

mamaieelena 1

26.04.2016, 22:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din cartofi