Chec cu ficat si inimi de pui

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2014 | 11246 vizualizari

 

Aveam o pofta,care mi-a venit de la ceapa verde din piata...

 

INGREDIENTE

  • 220 g inimi pui
  • 560 g ficat pui
  • 20 fire ceapa verde
  • 2 gogosari
  • sare
  • 2 legaruri marar
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ficat si inimi de pui:

Mai intai punem la fiert ficatul si inimile,cand s-au fiert le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca,apoi le taiem cubulete mici.Ceapa o taiem marunt iar gogoarul cubulete si le punem in tuci la calit,adaugam un praf de sare.

Cat timp se calesc batem albusurile spuma tare iar galbenusurile le amestecam cu o lingura de ulei,sare,piper si faina,apoi adaugam albusurile batute spuma.Inainte  sa scoatem ceapa din tuci adaugam mararul tocat si mai lasam 1-2 min,apoi amestecam ceapa cu inima si ficatul,peste care adaugam compozitia de oua.Ungem si tapetam cu faina un vas de yena si turnam compozitia .Dam vasul la cuptorul preincalzit cca 30 min,facem testul scobitorii.Scatem vasul din cuptor si-l rasturnam pe un platou,lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ficat si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv