Chec de carne

de dantes in Porc, 8 Dec 2017 | 3454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 100 g sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 g pesmet
  • 10 g praf de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de carne:

Se macina carnea si se amesteca bine cu ouale, pesmet, usturoi si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se tapeteaza o tava de chec si se pune in ea jumatate din compzitia de carne, se asaza in straturi cascavalul si sunca taiata in feli subtiri, apoi se pune deasupra restul de carne si se da la cuptor circa o ora. Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului