Chec de ciuperci

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2009 | 3828 vizualizari

 

ASPECTUOS SI GUSTOS!

 

INGREDIENTE

        Umplutura:
  • 1 ceapa
  • 250 gr ciuperci
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
       Aluat:
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 250gr faina
  • 2 lg smantana
  • 2 lg iaurt
  • praf de copt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile, le tocam. Calim ceapa si razuim morcovul. Cand ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile. Cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.

Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se bat spuma, se adauga smantana si iaurtul, se amesteca pana ce se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul. Se adauga faina si se amesteca usor, se pune sare dupa gust. Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile, compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura. Se da la cuptor, faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv(2)