Chifle aromate

de Corinuta in Piine, 3 Noi 2012 | 3593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 1 cana apa
  • 2 linguri unt
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura sare
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 legatura busuioc proaspat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle aromate:

Se amesteca drojdia cu zaharul, se adauga apa calduta, apoi sarea, untul moale si verdeata tocata. Ultima se adauga faina si se framanta bine, apoi acoperim aluatul si-l lasam la crescut intr-un loc caldut.

Dupa jumatate de ora se imparte aluatul in parti egale si cu mainile unse cu ulei se formeaza chiflele. Ies cam 10 chifle care se pun in tava si se ung cu ulei, apoi se mai lasa sa creasca cam 10 minute. Intre timp se da drumul la cuptor, iar apoi se introduc chiflele si se coc la 200 de grade cam jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

03.11.2012, 21:50

Mmmm prea bune.Una e a mea

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:06

Ancutsa 1

19.07.2016, 18:04

Arata foarte bine, interesanta alegere cu tot felul de ierburi aromate! Mi-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarbesti