Chiftele cu cartofi ın sos picant

de kukibella in Oaie, 12 Feb 2012 | 3606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. carne tocata de miel
  • 1 cartof fiert
  • marar,patrunjel
  • condimente
  • 1 ceapa rasa
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 ardei uscati iuti
  • 400 gr.roşii tocate
  • 8-10 cartofi
  • 1 morcov ras
  • 1 ou
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 pahar apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu cartofi ın sos picant:

se amesteca carnea cu verdeturile,cartoful,ceapa,usturoiul,condimentele şi oul.

se formeaza chiftele care se prajesc pe grill sau o tava de teflon(fara ulei)

cartofii se soteaza ıntr-o cratita,se adauga morcovul ras şi apa se lasa pe foc aprox.20 min, dupa care se adauga roşiile şi ardeiul, se mai lasa sa fiarba 10 min şi se pun chiftelele.

mai lasam sa fiarba aprox.15 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cartofi ın sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă