Chiftele cu ciuperci si soia, reteta simpla si gustoasa de post

de mimmi in Mancaruri de post, 20 Dec 2012 | 29420 vizualizari

COMENTARII (18)

MonaMimi 1

20.12.2012, 14:23

Bunica 1

20.12.2012, 14:24

Delicatesa scrie pe chiftelutele astea!

Sim0na 1

20.12.2012, 14:25

Dana_Retetegg 1

20.12.2012, 14:26

Geanina87 1

20.12.2012, 15:05

bune

laura_n 1

20.12.2012, 16:13

mie imi plac la nebunie!

adry88 1

20.12.2012, 16:45

bune

jolygina 1

20.12.2012, 18:48

bune

Corinuta 1

20.12.2012, 19:01

place!

RuxyRux 1

20.12.2012, 19:57

Foarte bune!

Bya Ralu 1

20.12.2012, 20:00

ce super sunt

Rocsi 1

20.12.2012, 20:08

Ce bune sunt in aceste zile de post si nu numai

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:11

vreau si eu

mamaieelena 1

23.12.2012, 13:32

bune

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:40

Bune!

dumiviocris 1

27.03.2013, 09:12

am facut au iesit bilute, dar in cuptor sau lasat nu au mai ramas bilute, asa ca iti pun si eu 2 intrebari :
1. soia nu trebuie stoarsa ? eu doar am scurs-o asa cum ai scris
2. la cate grade ai tinut cuptorul ??
Si daca imi ies mai tari data viitoare cred ce nici nu mai fac chiftele cu carne
Mersi

mimmi 1

01.04.2013, 21:17

Eu am scurs soia (dar am scurs-o bine,sa nu mai ramana apa).
Cuptorul nu stiu la cate grade a fost,insa le-am tinut la foc mic .
Intr-adevar se lasa putin dar dupa cum vezi in poze ale mele au iesit rotunde.
Daca vrei poti sa le dai forma parjoalelor sau stoarce soia

babi5 1

12.07.2013, 18:42

Bune ;-bd

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]