Chiftele cu spanac

de Lau in , 17 Iun 2018 | 3119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 morcovi mici
  • 3 cartofi
  • 1 kg spanac
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • sare
  • piper
  • condimente pentru chiftele de la Delikat
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 capatana usuturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu spanac:

Curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoarea mica.

Adaugam 1 lingurita sare deasupra si lasam 5 min (intr-o strecuratoare).

Morcovul il dam prin razatoarea mica.

Intr-un bol mai mare adaugam carnea tocata, morcovul dat prin razatoare, cartofii scursi bine de zeama, ouale, spanacul spalat si uscat bine, usturoiul pisat, grisul si condimente dupa gust.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 min.

Cu mainele umede formam chiftelele, asezam pe un platou.

Cand s-a incalzit bine uleiul, prajim chiftlele pe ambele parti pana ce se rumenesc.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Le servim alaturi de garnitura preferata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă gustoasă cu spanac și telemea - Rețeta simplă și ușoară