Chiftele de orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 6129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • 50 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 25 g faina
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ardei kapia de la borcan
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de orez:

Orezul se fierbe in apa cu sare in care am pus 1 lingura zarzavat uscat si o ceapa mica , tocata marunt.Cand e fiert se scuge de zeama ,daca are in plus si se lasa la racit.

Cele doua oua se bat putin cu furculita pana se amesteca albulsul cu galbenusul.

Orezul se amesteca cu ouale,cascavalul,faina,patrunjelul si ardeiul kapia. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se formeaza chiftele care se dau prin pesmet si se aseaza intr-o tava antiaderenta unsa cu ulei

Se da la cuptorul incins in prealabil pana cand primesc o culoare aurie.

Deasupra am pus sos de rosii si ciuperci.

Se servesc ca garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arancini di riso