Chiftele de pui cu ciuperci

de Panacris in Pui, 28 Mar 2012 | 4037 vizualizari

 

De fapt a iesit o chiftea XXXL!

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare 500 g.
  • ciuperci champignon 1 conserva
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • marar verde
  • paine mai veche 1 felie
  • oua 2 bucati
  • usturoi 2-3 catei
  • sos de rosii facut in casa (sau ketchup)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu ciuperci:

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ciupercile scurse de zeama, painea inmuiata si stoarsa. Se adauga ouale, se asezoneaza de sare, piper, boiade ardei dulce si marar. Se unge o forma cu putin ulei, se adauga compozitia de carne si se da la cuptor la foc potrivt ptr cca. 25 de minute. Dupa ce a trecut testul scobitorii, se adauga cca. 300 ml sos de rosii si se mai lasa la cuptor la foc mic cca. 10 minute.

Se serveste alaturi de cartofi piure si salata de sezon. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftelute de pui