Chiftele delicate

de MotanLaOale in , 24 Iun 2018 | 3253 vizualizari

 

Am facut niste chiftele minunate folosind condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 3 felii paine
  • 2 oua
  • Condimente pentru chiftele Delicat
  • Amestec de ierburi si marar Delicat
  • Chili Delicat
  • Piper negru boabe, macinat Delicat
  • sare
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele delicate:

Painea se imoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie.

 Intr-un castron se amesteca carnea, painea cu cele 2 oua.

Se pun condimentele si sare dupa gust si se amesteca bine.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile infainate se formeaza chiftelele mai mici.

Chiftelele se prajesc in ulei incins pe ambele parti la foc potrivit.

Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta.

Chiftelele sunt bune calde sau reci, simple cu mustar, sau cu garnitura si muraturi.

Noi am servit chiftele cu paine calda si castraveti murati de vara.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele delicate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă