Chiftelute

de LC in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2012 | 2721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne tocata porc+vita
  • o paine
  • 4 morcovi sanatosi
  • 10 catei de usturoi
  • condimente dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Punem carnea intr-un vas.

Morcovii ii curatam, ii spalam si ii dam prin razatoare.

Usturoiul il curatam si il pisam.

Painea o punem la inmuiat in apa.

Patrunjelul il tocam marunt.

Peste carnea tocata adaugam morcovii, painea scursa si faramata, ouale, patrunjelul , usturoiul si condimentele si amestecam bine pentru a se incorpora toate ingredientele.

Facem bilute si le asezam pe suprafata de lucru unsa cu putin ulei. Punem cratita in care vom praji la incins si prajim chiftelutele pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe un servet pentru a se scurge surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de rosii