Chiftelute Bavareze

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2012 | 9707 vizualizari

 

De ce Bavareze? Am invatat in Germania sa adaug ,,leustean,, in mancarurile cu carne. Iata, azi am pus leustean in chiftelute, cu alta ocazie vom face friptura cu leustean.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata (pasare sau porc)
  • 1 ou
  • 1 cartof razuit
  • 1 ceapa tocata
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura leustean uscat (sau proaspat)
  • sare, piper
  • ulei
  • pesmet, faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute Bavareze:

Amestecam carnea tocata cu oul, ceapa tocata, usturoi pisat, cartoful razuit, leustean, sare si piper.

Formam chiftelute, le dam prin amestec de faina si pesmet. 

Prajim chiftelute pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute Bavareze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:28

Cris2711 1

05.08.2012, 14:29

mor de foame(

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:23

Bavareze?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita