Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci

de meosiris in Mancaruri cu carne, 23 Mar 2011 | 6343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente chiftelute:
  • 700g carne tocata amestec vita-porc
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • sare, piper
  • patrunjel verde tocat.
  • Ingrediente sos:
  • 500g ciuperci albe proaspete
  • 600g smantana
  • 1 ceapa
  • sare, piper.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci:

Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt iar in cele din urma condimentam cu sare si piper. Amestecam bine de tot apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins.
Le scoatem pe un servetel de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei si intre timp pregatim sosul.

Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt iar in cele din urma condimentam cu sare si piper. Amestecam bine de tot apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins.
Le scoatem pe un servetel de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei si intre timp pregatim sosul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scalopina de pui cu smantana lichida, ciuperci si vin alb