Chiftelute de cartofi

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 4682 vizualizari

 

O reteta absolut delicioasa de chiftelute, din cartofi cu branzica si ou.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 100 gr branza telemea
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • faina (pentru pudrat chiftelele)
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi:

Am fiert cartofii, apoi i-am dat prin razatoare. I-am amestecat cu branza rasa, sare, piper, usturoi maruntit si ou. Am format chiftele mari si le-am dat prin faina. Le-am prajit pe ambele parti pana au devenit aurii.

Le-am scos pe un servetel. Apoi le-am asezat pe platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu spanac și feta