Chiftelute de dovlecel cu feta

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2011 | 3926 vizualizari

 

am preluat ideea de pe situl Ceva bun

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 4 cepe verzi
  • 2 oua
  • 2 linguri de marar tocat
  • 2 lingurite de menta
  • 4 linguri de pesmet
  • 6 linguri de faina
  • 100 gr branza feta
  • 100 gr branza telemea
  • sare
  • ulei pt prajit
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu feta:

Dovleceii se curata de coaja se se dau prin razatoarea cu ochiuri mari,se sareaza si se lasa cca 30 de min.Se scurg si apoi se amesteca cu ceapa verde tocata marunt inclusiv frunzele,ouale,menta,mararul,pesmet,faina,branza faramitata,piper si sare daca mai trebuie.Se amesteca bine pana se obtine un amestec omogen fara multa apa.Se incinge ulei intr-o tigaie ,se ia cu lingura din amestec si se pun in tigaie chiftelute aplatizand cu dosul lingurii.Se intorc chiftelutele pana se rumenesc.Se scot pe servetele absorbante pt a se scurge surplusul de ulei.Se servesc calde sau la temperatura camerei alaturi de salata tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Corinuta 1

01.08.2011, 11:45

bune!

Bunica 1

01.08.2011, 15:49

Sunt foarte bune ! Eu in loc de faina pun cartof fiert

adry88 1

04.08.2011, 11:53

cred k sunt tare gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti, la cuptor