Chiftelute din ghebe

de andreea_angelo in Mancaruri de post, 23 Noi 2012 | 15330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ghebe
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • un morcov
  • usturoi
  • o felie de paine
  • faina alba
  • marar
  • pantrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din ghebe:

Ghebele se pun la fiert 40 de minute. Dupa ce s-au fiert, le lasam la scurs sa se raceasca, dupa care le tocam prin masina de carne. Tot prin masina de carne dam si legumele, ceapa-cartofii-morcovul. Punem totul intr-un vas, adaugam usturoiul pisat si felia de paine care a fost inmuiata in apa si 2-3 linguri de faina alba. Urmeaza mararul si pantrunjelul. Dupa ce am amestecat bine toate ingredientele adaugam sare si piper dupa gust!

Chiftelutele le-am format cu ajutorul unei linguri: am luat cate o lingura din compozitie si am dat-o prin faina alba, dupa care le-am pus in ulei incins. Prajim pe o parte si pe alta si cand s-au prajit bine le scoatem pe un prosop de hartie, sa se scurga excesul de ulei!

Sunt gata de servit si gata de mancat!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu ciuperci si soia, reteta simpla si gustoasa de post