Chisalita

de robert_b in Bauturi, 28 Aug 2014 | 3421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. zarzare rosii
  • 3 l. apa
  • zahar (dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita:

Se spala zarzarele si se pun intr-o oala cu zaharul si apa.Se fierbe circa 30 minute ,apoi se strecoara si gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chisalita