Chisca de porc

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 7410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chisca de porc(mat)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa verde
  • 1 sfert de ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 125 g orez
  • 250 g pasta de mici
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisca de porc:

Legumele se toaca marunt si se pun la calit. Se lasa circa 5 minute la foc mic.

Adaugam pasta de mici si orezul si amestecam bine.

Asezonam cu sare si piper.

Se ia matul de porc si se umple , daca aveti masina speciala e foarte bine, daca nu se poate face si manual.

Se leaga chisca la un capat si se umple cu apa.Se leaga si la capatul celalalt si se pune intr-o oala..se acopera cu apa si se lasa la fiert circa 30 minute.

Dupa primele 10 minute se inteapa chisca cu un ac.

Se scoate pe o farfurie .

Intr-o tigaie putin putin ulei apoi punem chisca si o lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

Cand e gata se taie felii si se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

27.09.2013, 22:52

Aiaiaiiiiii

- Andreea - 1

28.09.2013, 10:09

AnyCostescu 1

28.09.2013, 15:12

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj