Chisca de porc

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 8115 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chisca de porc(mat)
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa verde
  • 1 sfert de ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 125 g orez
  • 250 g pasta de mici
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisca de porc:

Legumele se toaca marunt si se pun la calit. Se lasa circa 5 minute la foc mic.

Adaugam pasta de mici si orezul si amestecam bine.

Asezonam cu sare si piper.

Se ia matul de porc si se umple , daca aveti masina speciala e foarte bine, daca nu se poate face si manual.

Se leaga chisca la un capat si se umple cu apa.Se leaga si la capatul celalalt si se pune intr-o oala..se acopera cu apa si se lasa la fiert circa 30 minute.

Dupa primele 10 minute se inteapa chisca cu un ac.

Se scoate pe o farfurie .

Intr-o tigaie putin putin ulei apoi punem chisca si o lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

Cand e gata se taie felii si se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]