Ciocanele cu legume la cuptor si sos dulce

de reisnaor_2006 in Pui, 22 Apr 2015 | 8757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele
  • 400 gr rosii conserva
  • 4 fire de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 lg de faina
  • busuioc
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu legume la cuptor si sos dulce:

Ciocanelele le-am curatat de impuritati, le-am spalat si le-am asezat intr-un vas de yena. Am stropit cu putin ulei de masline, ceapa, usturoiul si ardeiul kapia le-am taiat feliute si le-am pus peste ciocanele. Am dat vasul la cuptor la 220 grade ptr 30-35 de minute.

Separat am pregatit sosul:intr-o cratita punem uleiul si lingura de faina, lasam cateva secunde si dupa aceea adaugam rosiile cubulete din conserva si amestecam ptr ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga pe rand praful de sare, zaharul si busuiocul.

Cand ciocanele sunt gata le servim alaturi de sos si pireu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu legume la cuptor si sos dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe morcovi