Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos

de anca_rm in Pui, 30 Iul 2013 | 2626 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas o jumate de conserva de lapte de cocos , si pentru ca nu aveam nimic gatit acasa am hotarat sa fac aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • jumatate conserva lapte de cocos
  • 150 ml vin alb sec sau demisec
  • frunze de tarhon
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos:

Curatam ciocanelele si le punem sa stea putin cu sare si piper . Incingem o tigaie si punem putin ulei . Punem pulpele si le lasam putin la rumenit. Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba.

Cand sunt pe jumatate facute adaugam laptele de cocos, usturoiul asa mare ( eventual crapat), si daca mai doriti sare si piper .

La final punem cateva frunze de tarhon proaspete .

Pofta mare

Eu le-am servit cu brocoli. Se pot pune alaturi de orice alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

30.07.2013, 16:08

Inca nu am incercat laptele de cocos inca in retete dar cred ca ies tare bune preparatele

anca_rm 1

30.07.2013, 16:25

da e bun, adica mie imi place

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:55

sunt bune cu lapte de cocos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos