Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA

de ela in Pui, 24 Feb 2010 | 7718 vizualizari

 

un meniu indragostit

 

INGREDIENTE

  • 10-12ciocanele
  • cate o lingurita de boia dulce
  • coriandru
  • maghiran
  • ghimbir
  • busuioc
  • oregano
  • cimbru
  • putina sare
  • piper dupa gust
  • 1punga speciala pentru cuptor
  • 200gr orez pentru pilaf
  • 1ardei rosu
  • 1conserva ciuperci
  • 2morcovi mici
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2linguri bulion
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA:

Se amesteca toate condimentele intr-un castronas.Se spala pulpele,se sterg si se pun in punga de plastic speciala termorezistenta.Se rastoarna condimentele in punga si se intoarce punga pe toate partile pentru a se prinde condimentele de carne.Se leaga punga si se gaureste cu o scobitoare in vreo sase locuri.Se pune punga intr-o .Otava si se da la cuptor 60-70minute,in functie de cum coace aragazul fiecareia.Intre timp se curata ceapa si se marunteste,ardeiul si morcovul la fel,ciupercile se taie si ele marunt si se pun toate intr-o tagaie wook cu putin ulei si apa.Se lasa la distuit 30minute apoi se adauga orezul,spalat in prealabil si tinut in apa lasand pe foc inca 15minute pana fierbe si orezul.Se pune intr-o tava in forma de inima o folie de prospetime si se rastoarna orezul.Se lasa sa se raceasca bine apoi se rastoarna pe o farfurie.Se orneaza cu masline.Pulpele bine rumenite se scot din cuptor,se deschide punga cu grija sa nu iasa brusc aerul fierbinte.Se aseaza pe farfurie langa inima de orez.Se seveste cu salata verde sau castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu