Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere

de Toamna07 in Pui, 9 Iun 2012 | 7064 vizualizari

 

Cateodata am impresia ca toate retetele incep cu un cliseu : cea mai buna, delicioasa...dar reteta asta trebuie sa o incercati pentru ca veti fi uimiti de gustul extraordinar pe care il da prosciutto carnii de pui .

 

INGREDIENTE

Ingrediente :

  • 10 ciocanele de pui
  • 10 fasii de prosciutto crudo
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 500 ml de bere blonda
  • ulei de masline
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • rozmarin
  • sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere:

Pentru o savoare deosebita incercati sa folositi doar prosciutto crudo ;in nici un caz mezel fiert .
Pregatim o tava de copt si o stropim cu ulei de masline.Asezam ciocanelele ,le stropim si pe ele cu putin ulei de masline ,imprastiem cateii de usturoi printre ele, turnam berea si acoperim tava cu folie de aluminiu . Dam la cuptor pentru 30 de minute acoperita si inca 30 de minute descoperita pana se rumenesc . Prosciutto se va lipi de ciocanele, va deveni crocant si gustul de afumat va patrunde carnea.
Eu am pus in tava si cateva ciuperci brune cu sare si putin unt in palarie. 

Serviti cu multa salata verde !
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

zaharia_mihaela2005 1

18.06.2012, 22:46

Delicioase

Toamna07 1

19.06.2012, 10:29

Pupici pentru voi !

Mihaelar , berea a curs garla
dar nu puteam sa instig la alocool, doar suntem niste doamne !

Angelina_Elena 1

23.08.2012, 21:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui marinate in iaurt, la cuptor