Ciocanele in vas roman

de Laly in Pui, 19 Sep 2010 | 5331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciocanele de pui
  • 1 kg cartofi mai mici
  • sare,condimente,ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in vas roman:

Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop absorbant.Se condimenteaza cu sare si condimente.

Cartofii se curata si se pun intregi daca sunt mai mici,sau se taie pe jumatate daca sunt mai mari.

Se pune un pic de ulei pe fundul vasului,apoi se pun cartofii sarati,peste care adaugam ciocanelele.

Se dau la cuptor pana se rumenesc copanelele deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]