Ciocanele in vas roman

de Laly in Pui, 19 Sep 2010 | 4879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciocanele de pui
  • 1 kg cartofi mai mici
  • sare,condimente,ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in vas roman:

Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop absorbant.Se condimenteaza cu sare si condimente.

Cartofii se curata si se pun intregi daca sunt mai mici,sau se taie pe jumatate daca sunt mai mari.

Se pune un pic de ulei pe fundul vasului,apoi se pun cartofii sarati,peste care adaugam ciocanelele.

Se dau la cuptor pana se rumenesc copanelele deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui spaniol cu chorizo si cartofi