Ciocolata de casa in foi de napolitane

de adnia in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 11122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml apa
  • 200 g zahar
  • 50 gr. cacao
  • 100 g unt
  • 250 g lapte praf 
  • esentele preferate (de data asta am pus rom si scortisoara)
  • 3 foi de napolitane mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa in foi de napolitane:

 

Am fiert apa cu zaharul pana s-a leagat siropul. Am stins focul si am adaugat untul si am amestecat totul pana s-a topit untul Am adaugat esenta de rom si scortisoara, dupa care am amestecat bine. Urmatorul pas a fost sa adaug treptat lapte praf, obtinand astfel o compozitie moale pe care am impartit-o in doua.

Am turnat jumatate din ciocolata calda pe o foaie de napolitana, am acoperit cu alta foaie si am turnat cealalta jumatate de ciocolata calda. Din nou am acoperit totul cu o foaie de napolitana, am asezat o greutate deasupra  si am dat la rece.

Le-am taiat a doua zi.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa in foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diana_k 1

15.01.2013, 09:38

delicioase napolitanele

crystynam 1

11.07.2013, 13:03

ok,dar cu cacaua ce fac?Nu prea e descrisa corect reteta...
Am sa amestec laptele praf cu cacaua si apoi le adaug.Sper ca e ok asa

babi5 1

05.09.2013, 17:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]