Ciolomada - muratura cu ceapa

de SENO in Muraturi, 16 Oct 2011 | 16089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de ceapa
  • 1/2 kg de ardei iuti verzi si rosii
  • 6 gogosari
  • 1/2 l de otet de mere
  • 3 linguri de zahar
  • sare
  • 3-4 linguri de apa
  • piper boabe
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolomada - muratura cu ceapa:

Se taie ceapa julien sau rondele,ardeii si gogosarii felii,se pun apa,sarea,boabele de piper si foile de dafin si se fierb 30 de minute sub capac.

Se lasa sa se raceasca si se pun in borcane inchise ermetic.

Se consuma langa ciorbite,mancaruri cu sos,orez,cartofi,fripturi,etc.

TIPS-URI

1

daca doriti sa nu usture tare puteti pune mai putini ardei iuti si mai multi gogosari

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolomada - muratura cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

LUK 1

17.10.2011, 16:46

asta i place sotului

DIANA B 1

18.10.2011, 09:40

Tipic ardelenesc ... pishcacios

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ardei iuti murati, in saramura