Ciorba acra de pui

de simona72 in Ciorbe, 12 Apr 2013 | 29214 vizualizari

 

La prepararea ciorbei am participat cu instructiuni si cu potrivirea ei de sare si acreala....restul sotul...

 

INGREDIENTE

  • am transat un pui si am folosit pt ciorba grasimea, gitul si cosul pieptului
  • 2 morcovi
  • 1pastirnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir apio
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • 1legatura frunze patrunjel proaspat
  • bors proaspat sau 1/2 plic bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de pui:

Carnea o punem in oala de ciorba impreuna cu aproximativ 3 litri apa, depinde cita ciorba vreti sa faceti, le punem pe foc, iar cind aproape da in clocot luam spuma formata deasupra. Cind supa este limpede si nu mai are spuma punem toate legumele taiate ca pt ciorba. Cind carnea si legumele sunt aproape fierte, spalam orezul in mai multe ape si-l punem in ciorba. Dupa ce a fiert orezul potrivim de sare si acreala cu bors (eu de data asta nu am avut si am folosit bors magic), lasam sa dea un clocot oprim focul si punem patrunjel proaspat tocat.

Servim cu o lingura de smantina in farfurie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui, cu smantana