Ciorba cu afumatura

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 23 Apr 2010 | 11628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1kg afumatura (eu am folosit coaste afumate)
  • -2 cepe
  • -2 ardei grasi
  • -telina
  • -3-4 cartofi
  • -leustean
  • -1 l bors
  • -tarhon
  • -2-3 morcovi
  • -3-4 rosii
  • -sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

 Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fierbe 10-15 min. si se arunca prima apa.

Se spala carnea,se pune in oala cu apa atat cat sa acopere carnea si se da la foc .Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele taiate(ceapa, ardeiul gras, telina,cartofii,morcovul).

Rosiile se dau prin razatoare si cand totul este fiert se adauga si ele.

Se acreste cu bors ,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa sa fiarba circa 10- 15 min.

Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean tocat marunt si tarhon.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

30.04.2010, 17:50

dupa vorba din batrani ,, sa-ti bati barbatul si copii si sa mananci singura " o si pun la favorite

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 18:18

ha,ha,ha..............mihaelar, sa nu faci cum zic batranii

babi5 1

19.06.2013, 15:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de gaina