Ciorba cu aripioare de pui

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 11 Apr 2014 | 12430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • o bucata de telina
  • un pastarnac
  • un morcov
  • doi cartofi
  • un dovlecel
  • doua rosii mari
  • ardei gras rosu/verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 bucati de ceapa uscata
  • 1 litru bors de putina
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • verdeturi proaspete de primavara
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare de pui:

Punem aripioarele la fiert, adunand periodic spuma formata.

Adaugam legumele tocate si apoi cartofii. Potrivim de gust cu sare, adaugam borsul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana ce da in clocot. Presaram verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Anett 1

12.04.2014, 10:35

simona72 1

13.04.2014, 07:54

Faci niste ciorbe beton!!

Dya Daniela Andrei 1

13.04.2014, 10:25

Va Multumesc Simona, sunt doar.... ciorbe

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]