Ciorba cu loboda si afumatura

de cccris in Supe/Ciorbe, 3 Mar 2010 | 7970 vizualizari

 

INGREDIENTE

    Carne de porc afumata
    1 ceapa
    2-3 legaturi loboda
    1 gogosar
    2 morcovi
    2-3 cartofi
    3-4 linguri suc de rosii
    busuioc
    sare
    2 pahare bors
    leustean, patrunjel
    2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu loboda si afumatura:

Carnea si legumele se taie bucatele mici. Se pun la fiert pt inceput ceapa, morcovii, gogosarul, carnea, pe la jumatate se adauga cartofii, sucul de rosii, sarea. In final punem si borsul, ouale, verdeata si gata ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu loboda si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

cccris 1

03.03.2010, 22:42

nu. Pun doar frunzele spalate si atit. Oricum ele fierb foarte repede.

Oana 1

05.03.2010, 11:43

Am vazut loboda azi la piata, mama ce bine arata ciorbita

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta