Ciorba cu perisoare

de Miha in Ciorbe, 2 Iun 2009 | 11509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 bucata telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 50 g orez
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • 500 ml bors
  • verdeata (marar,patrunjel,leustean)
  • 1 bucata de sfecla rosie (pentru culoare)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare:

1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare.

Se pune apa la fiert si in momentul in care a dat in clocot se pun perisoarele.Se dau cateva clocote,se spumuieste daca este cazul,dupa care se adauga radacinoasele taiate cuburi mici.In cazul meu robotite,din aceleasi cauze,de copil mofturos. :(

Cand au fiert se adauga borsul fiert in prealabil si verdeata tocata.

Se mai lasa la fiert 10-15 minute.

Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]