Ciorba de burta, falsa

de Sidy in Ciorbe, 19 Iul 2011 | 7147 vizualizari

 

Sunt multe persoane care nu adora burta de vitel....Pentru ele , recomand aceasta ciorba care are gustul leit cu al celei de burta, dar este facuta cu ciuperci....

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci (sau pleurotus proaspete)
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2-3 cepe verzi
  • 1/2 gulie
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 galbenus crud
  • smantana
  • patrunjel verde
  • 1 crenguta leustean verde
  • sare
  • piper
  • bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta, falsa:

Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.

Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele.Daca folositi ciuperci pleurotus le taiati fasii care vor imita perfect burta de vita.

Se lasa sa fiarba si se adauga si crenguta de leustean si usturoiul zdrobit.

Cind sunt toate fierte , intr-o cana se amesteca galbenusul si smantana adaugand la sfarsit un polonic de ciorba fierbinte. Amestecul se toarna peste restul de ciorba iar deasupra se presara patrunjel verde tocat.

Imita foarte bine traditionala ciorba de burta...si se face mult mai repede...

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta, falsa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta