Ciorba de burta light

de mihaelar63 in Ciorbe, 20 Mai 2012 | 5799 vizualizari

 

Pe vremuri era destul de dificil sa prepari o ciorba de burta . Iti venea sa pleci in lume pana curatai , fierbeai si taiai burta de vita . Acum cumperi burta prefiarta . In mai putin de o ora ai ravnita ciorba pe masa .
De data asta am dorit sa fie mai usoara , cu zeama nu prea consistenta .

 

INGREDIENTE

  • 1kg burta vita fideluta
  • 1 os vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 lamaie -zeama
  • 1 ou
  • 1 pahar smantana slaba
  • 2 linguri mustar iute
  • 3 ardei iuti
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta light:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Puneti la fiert in apa cu sare, osul de vita spart , burta , morcovul , telina ardeiul rosu-maruntit  ,si ceapa.[ eu am folosit oala sub presiune
  3. Dupa 40 min . scoateti capacul cu grija .
  4. Cu o paleta pescuiti osul , ceapa , telina si morcovul .Se vor gasi amatori sa le consume calde .
  5. Bateti un ou cu smantana si mustar . Diluati cu zeama fierbinte si turnati in supa + ardei Iute +zeama lamaie +usturoi taiat marunt.
  6. Morcovul fiert il taiati cuburi  si il puneti in ciorba .
  7. La sfarsit asezonati cu sare si piper .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta light" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mena29 1

22.05.2012, 12:42

Pe asta am ratat-o,oare cum

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:29

imi place

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 11:50

gustoasa ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta