Ciorbă de coaste de porc

de Panacris in Ciorbe, 15 Sep 2014 | 6243 vizualizari

 

Dacă ciorba cu os, mazăre și gălușcuțe a avut succes, mulțumesc Miha;) mi-am forțat norocul și am pregătit-o în varinta răgățeană, fără smântână ;) Se pare că a avut, succes din nou ;) Mulțumesc Philips Multi cooker, alias Laurențiu Ionel, pentru ajutorul deosebit din bucătărie! Spor și poftă bună! >:D

 

INGREDIENTE

  • Coaste de porc cu os cca. 600 g,
  • mazăre cu morcovi babi 1 borcan,
  • ceapă albă 1 bucată,
  • ardei 1 bucată,
  • păstârnac ½ bucată,
  • gulie ½ bucată mică,
  • țelină cca. 50 g,
  • borș de putină 500 ml,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • pătrunjel verde 2-3 fire,
  • leuștean verde 2 fire,
  • pastă de gogoșari a la Panacris 3-4 linguri,
  • Pentru dres:
  • Ouă 2 bucăți
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de coaste de porc:

Coastele tăiate bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philips Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL, timp de gătire 30 de minute și se apasă butonul START. Legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe, adăugându-se la carnea fiartă, împreună cu mazărea și morcovii din borcan, se asezonează de sarepiper și pasta de gogoșari, verdețurile tocate mărunt și se lasă din nou la fiert cca. 30 de minute. Spre finalul fierberii se adaugă borșul, apoi ouăle bătute bine, se scurg în vas, pentru a se obține efectul de zdrențe.  Spor și poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

16.09.2014, 16:15

diaconta 1

16.09.2014, 22:26

Gustoasa rau

ilinca_rox 1

20.12.2014, 20:15

foarte buna

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta, falsa