Ciorba de conopida cu hrisca si bors

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Noi 2014 | 6030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de 500 gr.
  • 2 ardei rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi potriviti
  • 5-6 boabe de piper negru
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cescuta hrisca
  • 100 ml bors (din comert am avut eu)
  • 2 linguri pasta de rosii
  • marar uscat
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu hrisca si bors:

Curatam si spalam legumele.

Ceapa o tocam si o punem la calit in ulei.

Adaugam ardeii taiati bucati si morcovii taiati rondele.

Sotam legumele cateva minute, adaugam apa, cca 3l.

Punem in oala buchetelele de conopida, sare si piper dupa gust, lasam sa fiarba ciorba la foc mic cca 30 minute.

Diluam pasta de tomate cu bors, adaugam amestecul in oala peste ciorba.

Presaram boabele de hrisca, lasam sa fiarba cca 15 minute.

Adaugam marar uscat si patrunjel proaspat tocat, lasam ciorba acoperita cateva minute sa se intrepatrunda aromele apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu hrisca si bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida cu rosii