Ciorba de curcan

de lilik in Ciorbe, 19 Sep 2012 | 5385 vizualizari

 

O ciorba este bine-venita oricand...

 

INGREDIENTE

  • 800-900 gr carne de curcan(aripi,spate,gat)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 rosii coapte
  • 1 tija de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • sare,piper
  • 1 ou
  • patrunjel verde si frunze de telina
  • 1 mana de orez(sau taitei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Am curatat si tocat zarzavaturile,inclusiv rosiile,apoi le-am pus intr-o oala incapatoare cu 2 litri si jumatate de apa(aproximativ) si am pus pe foc.

Intre timp am spalat bine carnea de curcan si cand apa a inceput sa clocoteasca am pus bucatile de carne in oala,am pus putna sare si am lasat sa fiarba la foc potrivit.

Cand carnea a fost fiarta(eu am luat o bucatica si am gustat) am pus orezul,am potrivit de sare si piper si am mai lasat pe foc 10-15 minute(pana orezul a fost fiert),apoi am dat deoparte.

Dupa 5 minute am batut un ou si cu zeama din oala l-am subtiat putin,apoi l-am pus peste ciorba si am adaugat si patrunjel verde si frunze de telina tocate marunt.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui