Ciorba de fasole cu scarita afumata

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Ian 2013 | 6878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita afumata
  • fasole
  • 1 morcov mare
  • 1 telina
  • 1 ceapa alba
  • pastarnac
  • patrunjel
  • vegeta,piper,bors maggic,leustean
  • pasta de rosii 3-4 linguri
  • tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu scarita afumata:

Scarita afumata se pune la fiert si se arunca apa dupa ce a inceput sa clocoteasca. Se umple iar oala si se lasa sa fiarba scarita. Morcovul si pastarnacul le taiem felii, telina o taiem cubulete sau o dam pe razatoare, se adauga legumele in oala de ciorba. Fasolea se pune la fiert in 3 ape (dupa ce da in clocot se schimba apa) dupa care se adauga in oala. Se adauga pasta de rosii, adaugam vegeta si piper. Intr-un castron punem 2 linguri de bors maggic subtiem cu apa, adaugam cu un polonic zeama fierbinte, amestecam si punem totul in oala. Se lasa cateva minute sa dea in clocot se adauga leusteanul uscat, tarhonul taiat marunt si patrunjelul proaspat. Se pune si 1 lingurita din zeama de la tarhon pentru cine o doreste mai acra. Se serveste cu garnitura de ceapa rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

10.01.2013, 17:36

mai lasa-l sa faca si pauza

farfuriavesela 1

09.05.2014, 18:35

foarte bun!!!

Bya Ralu 1

09.05.2014, 22:17

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu ciolan afumat