Ciorba de fasole teci

de -Licurici- in Ciorbe, 27 Iun 2017 | 11016 vizualizari

 

Una din ciorbele care merge perfect vara, mai ales daca este cu legume proaspete din gradina.

 

INGREDIENTE

  • 700 g teci de fasole
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • radacina de telina
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole teci:

Se pune apa cu sare la fiert. (3-4l, depinde cat de groasa doriti sa fie).

Intre timp, se pregatesc legumele.

Fasolea se spala, se curata de capete si se rupe in bucati mai mici.

Rosiile se curata de coaja, apoi se taie cubulete, la fel se procedeaza si cu radacina de telina.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovii rondele subtiri.

Cand apa a fiert, se pun toate legumele, in afara de rosii.

Se lasa sa fiarba 25-30 min, apoi se adauga rosiile si se mai lasa 30 min.

Se potriveste gustul cu sare si piper.

La final, se adauga patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole teci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu legume