Ciorba de fasole uscata

de madi_marin in Ciorbe, 25 Apr 2010 | 6190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 cana bors
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • leustean verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole uscata:

Fasolea se spala bine si se lasa de cu seara la inmuiat in apa rece. A doua zi se arunca apa in care a stat , se spala din nou si se pune la fiert la foc mic.

Morcovii, telina si pastarnacul se curata , se spla si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se toaca si ea mai mare. Se pun toate legumele la calit in ulei, apoi se adauga apa calda cat sa le acopere si se lasa sa fiarba la foc mic.

Cand fasolea e fiarta, se adauga legumele calite , borsul fiert inainte, pasta de tomate, sare si piper.

Dupa ce au mai dat cateva clocote impreuna, se adauga leusteanul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 07:12

fata de la care am mancat eu, pusese si marar in pasta

madi_marin 1

26.04.2010, 09:26

brandusa....multumesc pentru reteta....o sa incerc sa fac si eu .....

marcela1979 1

26.04.2010, 17:15

foarte buna tocmai s a terminat si ultimul firicel de ciorba.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza