Ciorba de fasole verde

de susu in Ciorbe, 17 Sep 2012 | 6370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan mare de fasole verde conservata sau ½ kg proaspata
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 dovlecel
  • ½ kg rosii
  • Pasta de tomate
  • Bors
  • Verdeata (leustean, marar, patrunjel)
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita curry
  • Vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

Ceapa taiata cubulete se caleste in putin ulei cald, se adauga ardeiul capia cubulete si apoi morcovul ras fin dupa care urmeaza radacinoasele rase prin razatoarea mare sau cubulete dupa preferinta. Se adauga apa fiarta si dovleceii taiati cubulete. Dupa ce au fiert legumele se adauga pulpa de rosii, fasolea care este aparoape fiarta si verdeturile. Se potriveste de condimente, se adauga verdeata toccata si se acopera. Se serveste atat rece cat si calda cu smantana sau iaurt acru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole galbena cu os de vitel