Ciorba de gaina

de deyutzky in Ciorbe, 12 Mai 2013 | 12102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 gaina(spate, gat, aripi, pipota, ficatei, gherute)
  • 500 ml bors
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • 4 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • fidea
  • patrunjel proaspat
  • 1 legatura de loboda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina:

Carnea se spala bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat primul clocot, cu o spumiera se ia toata spuma si se lasa la fiert peste 1 ora (atat cat este nevoie).

Se adauga ceapa, morcovul si rosia tocate marunt. se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se pun cartofii si dovlecelul taiati cuburi, apoi adaugam cele 2 linguri de zarzavat.

Se adauga borsul, fideaua, loboda si sare dupa gust si se lasa la foc mic sa fiarba aprox 20 de min.

Cand ciorba este gata, se opreste focul si se presara deasupra patrunjel verde.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]