Ciorba de loboda cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 2 Mai 2014 | 7582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg frunza de loboda verde si rosie
  • cca 500 gr. afumatur
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa potrivita
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • 100 gr.smantana
  • 1 ou
  • 500 ml bors
  • marar verde
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu afumatura:

Curatam frunzele de loboda de pe tulpini si le spalam in mai multe ape, apoi le taiem fasii.

Spalam afumatura si o punem la fiert in oala, impreuna cu morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata. Tot acum adaugam si sare, piper, boabe de mustar dupa gust.

Lasam sa fiarba pana patrunde furculita usor in carnea de pe oase.

Adaugam frunzele de loboda, lasam sa fiarba cca 20 minute,apoi batem un ou cu smantana intr-un castronel, adaugam borsul si mararul verde tocat, punem amestecul obtinut peste ciorba, lasam sa dea cateva clocote, adaugam patrunjel verde tocat, stingem focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lavinia 1

02.05.2014, 14:32

foarte buna cu afumatura

MIUTA 1

03.05.2014, 19:45

mihaelar63 1

03.05.2014, 22:18

Buna ciorbita de loboda dar eexcelenta si cu afumatura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda