Ciorba de loboda

de Rahela Velicu in Ciorbe, 13 Iun 2021 | 3192 vizualizari

 

Ciorba de loboda cu oua intregi, dar si cu putina carne. Nu se putea altfel :) 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina mica
  • 2-3 cartofi
  • 15-20 frunze de loboda verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • 1 iaurt cremos mic /140 gr ( Cremosso am folosit)
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Tocam ceapa cubulete, la fel si cartofii si pieptul de pui. Adaugam 1 litru de apa si punem la fiert pentru 25 de minute.

Adaugam pasta de tomate si loboda tocata marunt. Adaugam inca o cana de apa si lasam sa fiarba inca 10-15 minute.

Adaugam ouale ( spargem oul si ii dam drumul in ciorba fara coaja). Acestea se vor pastra intregi in ciorba.

Lasam inca 20 de minute la fiert, adaugam sare dupa gust si marar verde tocat marunt. Lasam ciorba la racorit 10 minute. Punem iaurtul intr-un bol si adaugam in fir subtire un polonic de ciorba. Amestecam bine si turnam amestecul cu iaurtul in oala cu ciorba. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]