Ciorba de perisoare

de andreea_angelo in Ciorbe, 11 Dec 2012 | 4308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un os (vita,porc,afumat)
  • 300 g carne tocata
  • o ceasca mare de orez
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 5 linguri de zarzavat
  • fidea
  • 1 litru de bors
  • marar
  • pantrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem osul la fiert, sa iasa zeama mai buna, dupa care punem ceapa tocata marunt si zarzavatul si lasam sa fiarba.

Pregatim perisoarele: carnea tocata amestecata cu orezul, oul, marar si sare. Cand e fiert zarzavatul scoatem osul si adaugam perisoarele care le dam prin ou, sa nu se sfarame. Lasam sa fiarba, iar dupa adaugam si fidea. Dupa ce s-au fiert adaugam borsul, incalzit putin inainte, sare dupa gust si dupa ce am inchis aragazul adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de curcan