Ciorba de perisoare

de mihaelam90 in Ciorbe, 23 Dec 2013 | 4573 vizualizari

 

E prima data cand fac si regret ca nu am mai facut pana acum. Nu stiu de ce evitam sa gatesc aceasta ciorba. In schim la mancat prima eram.
Sper sa va placa reteta mea.Eu sunt de-a dreptul incantata! :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 3 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 ou
  • bors
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Perisoarele:

Amestecam carnea tocata cu orezul umflat,un ou pentru a lega compozitia, patrunjel si sare si piper dupa gust.

Tocam ceapa,ardeiul si morcovul il dam pe razatoare si le punem la calit. Adaugam si putina apa din cand in cand pentru a le inabusi, iar dupa ce acestea se calesc se adauga aproximativ 2.5 litri de apa si se sareaza dupa gust.

Cand apa da cateva clocote si legumele sunt fierte, adaugam perisoarele si lasam la fiert. Cand sunt aproape fierte adaugam bulionul si borsul dupa gust iar spre sfarsit o ploaie de patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu un ardei iute sau cu smantana dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

babi5 1

24.12.2013, 18:53

Rocsi 1

24.12.2013, 19:41

Imi place mult ciorba de perisoare

Pushaa 1

27.12.2013, 13:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borş ţărănesc de perişoare