Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de madi_marin in Ciorbe, 18 Ian 2011 | 7766 vizualizari

 

E ciorba mea preferata .

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • taitei
  • zeama de varza
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • leustean (congelat)
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Ceapa se toaca marunt si se pune in apa la fiert impreuna cu morcovul.

Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si scurs, sare, piper si marar tocat. Se formeaza perisoare care se pun peste legume la fiert. Se mai adauga apa daca e nevoie. La jumatatea fierberii perisoarelor se adauga cartofii taiati in cubulete.

Cand au fiert bine toate se adauga zeama de varza data in clocot , pasta de tomate , pastele, sare si piper si se fac zdrente din oul batut. Se mai fierbe ciorbita cateva minute apoi se stinge focul si se presara leusteanul.

Se serveste fierbinte cu ceapa si iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]