Ciorba de peste

de mihaelaM in Ciorbe, 25 Mai 2011 | 5038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste
  • 1 ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • o mana orez
  • suc de rosii
  • 2-3 linguri zarzavat facut in casa
  • sare
  • sucul de la o lamaie
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Intr-o oala punem cam 2.5kg apa, o lasam sa dea in fiert dupa care adaugam legumele curatate, spalate si taiate.

Orezul il spalam bine in cateva ape si il adaugam si pe el in oala. Lasam sa fiarba, cand orezul si legumele sunt fierte apoi adaugam sucul de rosii, zarazavatul si sare dupa gust. Mai lasam 10 minute dupa care adaugam pestele  si sucul de lamaie, lasam pana ce pestele se ridica deasupra. Cand pestele s-a ridicat deasupra inseamna ca este gata. Dam la o parte de foc si adaugam leusteanul taiat marunt.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca