Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 29 Ian 2011 | 9676 vizualizari

 

foarte buna pentru gretosi :))

 

INGREDIENTE

  • un os de porc ( osul de la pulpa cu mai multicica carne pe el)
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • ardei verde/rosu
  • tocana de legume
  • patrunjel
  • zeama de varza
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa:

Spargem osul in bucati mai mici cu o toporisca, il spalam bine si punem bucatile la fiert in apa rece cu sare.

Spumam de cate ori este nevoie.

Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si lasam sa fiarba impreuna.

Dupa ce au fiert si legumele punem taiteii de casa si lasam sa fiarba si acestia.

La sfarsit punem zeama de varza dupa gustul fiecaruia si lasam sa mai dea unu', doua clocote.

Potrivim gustul de sare si piepr si asezonam cu patrunjel ( ar fi mers mult mai bine leustean, dar n-am avut)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:08

bunaaa

elena1988 1

30.01.2011, 09:16

Dana Cristea - pusikmea 1

30.01.2011, 19:16

multumesc fetelor, gabitzo cum de nu m-am gandit io la tine, ca doar stai aci peste strada

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare